Frank E Ring

frimerker og postkort som kultur og hobby

Jeg vil bare legge inne en tråd for å se om noen andre deler min irritasjon over Qxl`s nye profil.

A: Alle tidligere lenker er brutt. Det vil si at jeg ikke en gang har tilgang til ting jeg kjøpte forrige uke! Googler man merker og får et Qxl-treff virker ikke lenken.

B: Karaktersystemet er ødelagt. Folk med tidligere flere tusen handler/ karakterer står nå oppført med noen titalls. Selv hadde jeg 420 karakterer, nå er det 98.

C: Søkerkriterier. Postfrisk/ stemplet/ brev etc. er ikke lenger søkerkriterier. Derimot kan det søkes på brukt/ nytt som ikke har noe med f.eks pf/ stemplet å gjøre. Land er kun "Norway"/ Danmark.

D: "Søkeragenten". Jeg har aldri søkt annet enn frimerker. Til nå har min søkeragent funnet et porselensservice, en plakat og en foldekniv!

E: Det kommer forslag til "søkeord". Alle er like idiotiske, for eksempel et tall, en tilfeldig konjunksjon eller lignende.

Jeg kunne fortsatt lenge, men regner med at jeg ikke er den eneste som synes dette er helt på tryne.

Jeg håper dette er det som skal til for å få samlere til å forlate Qxl og heller gå over til for eksempel gibud.no som på alle måter er en bedre side. Ikke har de hammerslagsgebyr, noe som gjør den langt mer egnet for å handle billige enkeltobjekter. I tillegg er provisjonen for selger lavere.

Visninger: 5188

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

QXL v2.0 er så tragisk at man ikke vet om man skal gapskratte eller skrike høyt. Imidlertid er det ikke morsomt at de har rotet bort all min brukerinformasjon, faktisk er det helt uakseptabelt. Hadde det bare vært et fullgodt alternativ skulle jeg aldri mer logget meg inn på QXL. Blir det en massevandring til GiBud snart?

Finnes ikke ord nok som kan beskrive hvor tragisk den nye siden er. Tanken slo meg at de har gjort dette for at siden skal passe bedre til nettbrett/telefoner men jeg aner ikke. Uansett, jeg sendte dem en mail (regner med at ingen svar er å få) og takket for meg. Som aktiv selger og kjøper hos QXL vil de tape penger på meg i fremtiden. Og skulle jeg se noe som frister kommer jeg til å stå over. Anbefaler andre til det samme. Heretter blir det Gibud.no

Velger de å beholde den nye side tror jeg nok de har gravd sin egen grav. R.I.P.

Mvh Frithjof Tangen  (alexwraco)

Mailet dem 2 ganger allerede. De har store problemer med den nye plattformen/utformingen tydeligvis.

Ennå ikke mottatt svar. Har auksjoner inne som jeg muligens ikke får fler bud på.

For å legge inn obj. for salg eller by på obj. må man legge inn kortopplysninger for såkalt seriøs registrering.

Var vi ikke seriøse før????

Testet dette i dag ved å kjøpe et postkort. Kanskje ikke så interessant for de fleste.

Tror dette blir kroken på døra for de fleste norske Qxl kunder, hvis dette fortsetter. Pr. i dag er ikke sidene brukervennlige i det hele tatt.   Vi får vente å se på fortsettelsen. Tragisk er bare forbokstaven.

mvh

Jan Pedersen

Enig i alt som er skrevet her - og mer til.

Er det noen som kan forklare meg hvordan jeg registrerer at et kjøp er betalt, eller har de fjernet den "ordningen" også?

Nå får jeg bare opp melding om at auksjonen er vunnet, og hvis jeg klikker på meldingen kommer jeg til auksjonen/objektet.

Alternativt kan jeg gå på "Mine kjøp og salg", men der ser jeg bare enten "Aktive" eller "Avsluttede" handler. Det jeg har vunnet/kjøpt ligger under "Avsluttede", men der kan jeg bare enten "Avbryte" (!?) eller klikke på objektet - bare for å bli sendt til auksjonen/objektet igjen.

Med andre ord; null oversikt over handelen, utover at den er vunnet.

Er det noen her som har hatt mer tålmodighet enn meg og funnet ut av dette?

Kan vel kun hjelpe(et råd) deg med en ting, slett QXL Jeg har ingen planer om å bruke dem flere ganger. Var forresten inne på min egen konto i sted men alt er jo bare rot, fant ut at skal man selge eller by på noe må man nå registrere sitt bankkort/kredittkort.

Dette kan ikke være seriøst fra QXL sin side. Ingen info om at de skulle legge om hele siden (jeg har hvertfall ikke fått det med meg). Men jeg fikk i går en "hyggelig" mail om at de har endret brukernavnet mitt og at de skulle endre siden o noen dager. Andre også?

Jeg har også sendt mail til QXL, men ikke noe svar i det hele tatt. Jeg har vært aktiv bruker på QXl i 15 år og forventer et svar når jeg spør om noe. Tidligere har de vært kjappe!!

Hva skjer med QXL appen? den virker heller ikke nå og hva med Superlisteren? Tør ikke tenke helt på dette, hehe

Jeg hadde klar over 100 auksjoner med utrop til kr 1 slik jeg bruker å gjøre. Guds lykke var at jeg ikke rakk å legge dette ut, for da har mange fått objekter utrulig billig :)

Er spent på hva som skjer med QXL framover. Det hjulpet ikke å ta hammerslaggebyr heller da de innførte dette.

Spørs om vi må finne oss andre kanaler å selge og kjøpe frimerker og postkort ja.

Ha en fin sommer!

Geir

Til info så fikk jeg i dag denne tilbakemeldingen fra QXL:

Hei Johnny
Takk for din mail.
 
Jeg beklager at det har vært lang svartid på denne henvendelsen. Vi mottar for øyeblikket en mengde mail fra våre brukere med god grunn, som enten møter på feil eller har bruk for veiledning til hvordan det nye fungerer.
 
Vi må dessverre konstatere at den nye plattformen kommer med en del «barnesykdommer» som våre utviklere jobber iherdig med å få løst. Det medfører en masse småfeil, som selvfølgelig vil bli rettet fortløpende. I tillegg kan plattformen oppleves treg, noe som selvfølgelig vil bli ordnet.
 
I tillegg kan det på enkelte profiler være ekstra utfordringer, fordi det ennå overføres data fra den gamle plattformen. Det vil løses etterhvert som våre utviklere får fikset det. Det dreier seg eksempelvis om kategorier, karakterer, utestående/tilgodehavende og lignende som løpende vil bli overført.
 
Vi er selvfølgelig svært lei oss for de problemene endringene forårsaker, men vi har ikke andre valgmuligheter, da den gamle plattformen tilhører våre tidligere eiere. Det betyr at vi ikke kunne rette feil eller utvikle den videre. Selv om du var glad i QXL slik det var, måtte vi leve med en mengde problemer som vi ikke fikk rettet, noe som heller ikke var hensiktsmessig.
 
Hvis du har bruk for informasjon angående funksjonalitet på den nye plattformen, anbefaler vi deg å sjekke hjelpesidene våre som du kan finne her: https://www.qxl.com/no/help
 
Vi håper du har anledning til å gi oss mulighet til å rette de feilene som nå forårsaker problemer og gi den nye plattformen en sjanse. Den inneholder nemlig en god del forbedringer som ikke synes på grunn av de feilene som nå forekommer.
 
Ha en fin dag. 
 
Med vennlig hilsen
 
Kristian
 
Hva synes du om vår kundeservice? Gi oss tilbakemelding her.


QXL - spennende auksjoner på nett
www.qxl.no

Du kan kontakte QXL kundesenter hver dag på auksjon@qxl.no
Ønsker du at en kundebehandler skal ringe deg opp, kan du sende en oss en e-post med ditt telefonnummer og brukernavn.
Vi ringer tilbake i tidsrommet 09.00 til 21.00 på hverdager, og 14.00 til 21.00 på søndager.

Dette er ett standard svar som sendes fra QXL. 

Hadde rundt 8000 positive karakterer her, nå har jeg omtrent akkurat 0,0000.....

 

Gikk i fjor høst over til gibud, da jeg så meg lei av hammerslagsgebyret og provisjonen.

Har i det siste lagt merke til at flere og flere "gamle kjenninger" kommer etter. Blir vel ikke akkurat færre nå;

nye versjonen av qxl er jo relativt håpløs for å si det slik. Testet ut et av mine søkeord her, og fant alt annet enn det jeg var ute etter. Søkte på stedsnavn, og de fleste treffene var brukernavn........

Jeg har ikke solgt eller kjøpt noe på QXL på lenge. Ble jo litt nysgjerrig etter alle kommentarene så jeg måtte ta en titt. Det blir nok ikke flere salg eller kjøp i fremtiden heller tror jeg. De skylder på oppdateringer, men dette synes jeg de burde testet ut og prøvd lenge før de foretok endringene. Tok en titt på "selg", og forstår det slik at de ikke ønsker småauksjoner lenger. Som forslag til utrop lå det kr. 500,- (anbefales), og i tillegg til hammerslagsgebyret og 8% salær så blir det nok ikke mer handel fra min side. Jeg får sjekke de andre mulighetene som er nevnt i denne tråden....

Panic in needle park, eller ??

Vi skriver til deg for å orienter deg om at ditt tidligere utestående og/eller tilgodehavende på QXL.no vil bli overført til den nye plattform så snart dette er mulig. I første omgang er det en del andre utfordringer som vi retter, så det kan godt gå en liten stund innen det hele er på plass.

Har du et tilgodehavenede: Når vi har overført ditt tilgodehavende til den nye plattform, kan du velge å få dette utbetalt så snart dette er mulig. Du skal bare sende en mail til auksjon@qxl.no med brukernavn, kontoopplysninger samt det beløp du ønsker utbetalt. Vi gjør oppmerksom på at dette er en manuel prosess som gjennomføres en gang i kvartalet.

Har du et utestående: Du vil innenfor 30 dager motta en samlet oppgjørelse samt et girokort for innbetaling. Du vil kunne betale på samme måte som du gjorde på den gamle plattform, dvs også med en bankoverføring.


Med vennlig hilsen

Være oppmerksom på at kredittkortet som registreres for å kunne by, lagres hos en ekstern dansk tilbyder Altapay. I avtalen man nå må inngå med QXL står det ( forenklet) at man må akseptere de gebyrer QXL finner på å starte med. På hammerslagsgebyrer legger danskene i tillegg 25% moms. Hvilke gebyrer som kommer ved bruk av Altapay opplyses det ikke noe om. 

RSS

Siste aktivitet

Robert Nilsskog svarteØistein Bøes diskusjon Farger på Nk 24 (og generelt) i gruppen Klassisk Norge
"Hei.  Lurer på en sak, kjøpte flere NK 24 fra en auksjon, ser ut som de er fra en…"
7 nov
nrps svarteØyvind Tekshovs diskusjon Petroleumseter
"Og nå er Super Safe en saga blott, visst nok som en følge av EU-direktiver.Så da…"
31 okt
Steffen Haustrup Hansen la til en diskusjon i gruppen Klassisk Norge
Miniatyrbilde

NK 16

Hvordan afgør man om en NK 16 er Ia eller Ib?De er efter NK begge blågrønne og disse gamle farver…Se mer
30 okt
Carl Gøran Furst Scheve svarteØyvind Tekshovs diskusjon Petroleumseter
"Da er Supersafe en saga blått, løp og kjøp det du finner for det kan bli lenge…"
7 okt
Einar Strand Enkerud kommenterteRolf Erik Sjøstrands bilde
21 sep
Rolf Erik Sjøstrand la inn et bilde

NK 118 Trondheim-Namsos

Finner ikke dette stempelet i TIEMER 2. utgave 1989. Uvanlig ??.
21 sep
Blogginnlegg lagt ut av Helge Østensen

Postverkets statistikk

Jeg har samlet de mest interessante sidene (frimerkesalg og brev sendt) i postverkets statistikk.…Se mer
11 sep
Helge Østensen svarteHelge Østensens diskusjon Navnesøk med bilder i gruppen Norske poststempler
"Oppdatering. Arkivet har nå ca 20000 bilder fra ca 5500 forskjellige…"
7 sep
Einar Strand Enkerud svarteEspen Thuves diskusjon Hjelp til denne, NK 38 ?
"Tipper det er 37 II"
2 sep
Espen Thuve la inn en diskusjon

Hjelp til denne, NK 38 ?

Noen som kan hjelpe med denne ?  NK 38 ?…Se mer
4 mai
Kolbjørn Schjølberg la inn et bilde

Nyoppdaget OFFSAK fra 1855 !!!

Her må litteraturen skrives om. Trodde du at Norges første frimerke var et blått 4-skillings…
3 mai
Kolbjørn Schjølberg la inn et bilde

Sjeldent "Fancy Cancel", løp og kjøp!

Utrolig mye morsomt på ebay.
27 apr
Kolbjørn Schjølberg svarteKolbjørn Schjølbergs diskusjon Kjøllefjord?
"Her er to ulike stempler fra 2003 (litra E) og 2006 - ifølge Posten fantes det ikke…"
18 mar
Gisle Martin svarteGisle Martins diskusjon NK 137-140 Svalbard graveringstyper
"Jepp, enig med deg. Men er det mulig å skille hovedtypene fra heverandre? Har ikke funnet noe…"
14 mar
Einar Strand Enkerud svarteGisle Martins diskusjon NK 137-140 Svalbard graveringstyper
"Sånn som jeg tolker Norgeskatalogen og håndboka fra 1963, så er det brukt samme…"
12 mar
Gisle Martin la inn en diskusjon

NK 137-140 Svalbard graveringstyper

NK 137-140 Svalbard finnes i 2 graveringstyper i henhold til NK.Noen som vet hvor jeg kan finne en…Se mer
8 feb
Gisle Martin ble med i Roald Aunes gruppe
Miniatyrbilde

Klassisk Norge

for de håpefulle som aldri blir tilfreds
8 feb
Tom Herzeth la inn en diskusjon

Safe elektronisk taggemåler

Hei!  Vil gjerne høre fra de som har erfaring med Safe perfotronic II.  ER den enkel å bruke og gir…Se mer
26 jan
classicstamps svarteØyvind Tekshovs diskusjon Petroleumseter
"Hei. Vet dere om renset bensin til diverse primus/coleman produkter vil fungere? Tenker mere…"
21 jan
Kolbjørn Schjølberg la inn et bilde

(U)vanlig Oslo stempel...

Kan ikke erindre å ha sett dette stempelet tidligere... Det var en hel del stempler rundt…
14 jan

Grupper

© 2021   Created by Marius.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår